Kulta rahaksi vertailumme paljastaa missä ostetaan kultaa parhaalla hinnalla

Kultavertailu.fi kertoo missä ostetaan kultaa parhaalla hinnalla. Voit unohtaa perinteiset vertailut, joissa on listattu pelkästään verkkosivuilla näkyvät hinnat. Monissa paikoissa nämä kullan hinnat eivät ole suoraan maksettavia hintoja, vaan hinnat saattavat olla vain esimerkkejä, jotka eivät pidä paikkaansa. Toisissa paikoissa saatat saada paremman hinnan design koruista, kun toiset ostajat saattavat maksaa enemmän isommista lähetyksistä. Me olemme huomioineet kaikki nämä seikat hintavertailussamme ja lisäksi olemme kehittäneet Luottamusindeksin, joka kertoo palvelun laadusta ja luotettavuudesta.

Lue vertailumme ennen kullan myyntiä >

Kullan hintavertailu 2020

Kultabuumin tuomien uusien toimijoiden myötä teimme 2020 hintavertailun, jossa kartoitimme markkinat uudestaan.

Vertailun voittaja

Verkkokulta Oy sijoittautui hintavertailussa ensimmäiseksi ja luottamusindeksissäkin se sai parhaat pisteet yhdessä KultaRahaksi Oy:n kanssa. Hintavertailussa laskettiin todelliset kauppasummat kolmelle eri lähetykselle ja luottamusindeksi on täysin objektiivinen mittari.
 

Lue lisää Verkkokullasta

Kultaa ostavat yritykset

Suomessa on lukuisia yrityksiä, joissa ostetaan kultaa. Tässä vertailussa on mukana verkossa toimivat kullanostajat, sekä sellaiset kultaliikkeet, joilla on yli 10 ostopistettä ympäri Suomea. Katso mistä löytyy parhaat todelliset kauppasummat, sekä luotettavimmat kullan ostajat.

Vertaile ostajia

Kullan hintavertailu

Kullanostajien hintataulukoiden vertaaminen suoraan on vaarallista, sillä niissä ei kerrota todellisia maksettavia hintoja. Parhaan hinnan kullasta lupaava yritys sijoittui todellisissa maksetuissa hinnoissa lähes viimeiseksi. Tämän vuoksi loimme hintavertailun 15:sta eri yrityksestä, josta selviää heidän todelliset hinnat.

Katso hintavertailu

www.kultavertailu.fi

Kultavertailu.fi on ensimmäinen ja ainoa sivusto Suomessa, jossa kullan hintavertailussa on huomioitu todelliset maksettavat hinnat. Monissa muissa vertailuissa ei ole huomioitu piilokuluja. Lisäksi käytössämme on Luottamusindeksi, joka mittaa yritysten toimintaa täysin objektiivisesti.

Myy kultaa - Vaihda kulta rahaksi

Kullan myynti on yhä suositumpaa sen helppouden takia. Kullan kierrättäminen säästää luontoa ja samalla voit ansaita isonkin summan rahaa. Kannattaa pyytää ostajilta tarjous etukäteen ja vertailla kullan hintoja saadaksesi parhaan mahdollisen hinnan kullasta.

Aina ajantasalla oleva vertailu

Kultavertailu.fi sivuston tarkoitus on parantaa verkossa tapahtuvan kultakaupan läpinäkyvyyttä. Päivitämme vertailuamme aina huomattuamme muutoksia palveluissa.