Osuuskunta Timanttiset

Timanttiset liike on varmasti monelle tuttu, mutta heidän romukultaa ostava palvelunsa ei ole välttämättä kaikkien tiedossa. Kullanosto.fi sijoittautui hintavertailussa neljänneksi ja luottamusindeksi oli korkea.
tulos

Myy kultaa tästä >

Luottamusindeksi
88/100 pistettä

Hintavertailu
6.sija

Hyvä tietää

  • Vertailun tekemisen jälkeen palvelun luonne on muuttunut, eikä Timanttisen kullanosto.fi sivustolta pysty enää tilaamaan myyntiin soveltuvaa pakkausta. Kulta tulee nykyisin toimittaa johonkin sen liikkeistä.

Kotisivu:
www.kullanosto.fi

Puhelin: 
-

Sähköpostiosoite: 
-

Timanttiset yritysesittely

Timanttiset on Suomen suurin kello- ja korualan myymäläketju, joka on perustettu vuonna 1972. Timanttiset on kotimainen ja yrittäjien omistama. Kauppiasyrittäjiä on 12 ja he omistavat yli 80 myymälää kautta maan. Timanttiset-myymälät muodostavat yhdessä koko maanlaajuisen markkinointi-, maahantuonti- ja jälleenmyyntiverkoston.

Kaikki Timanttisten ostama kulta menee kierrätykseen. Timanttiset haluaa vähentää kullan tuotannosta syntyviä päästöjä ja luontohaittoja hankkimalla romukultaa. Romukulta sulatetaan ja käytetään uusien kultaesineiden valmistamiseen. Ketjun oma valmistus ja maahantuonti takaavat edullisen hintatason kaikissa kulta- ja kellosepän alan tuotteissa ilman ylimääräistä rasitusta ympäristölle.