Kulta rahaksi vertailumme paljastaa missä ostetaan kultaa parhaalla hinnalla

Kultavertailu.fi kertoo missä ostetaan kultaa parhaalla hinnalla. Käytössämme on uniikki luottamusindeksi, joka mittaa yritysten toimintaa täysin objektiivisesti. Voit unohtaa perinteiset vertailut, joissa on listattu pelkästään verkkosivuilla näkyvät hinnat, jotka ei suoraan kerro maksettua hintaa.

Toisissa paikoissa saatat saada paremman hinnan pienistä muutaman gramman eristä ja toiset ostajat saattavat maksaa enemmän isommista lähetyksistä. Joskus esineissä on myös muuta numismaattista arvoa, joka saatta nostaa maksettavaa hintaa, mutta älä hoksahda halpoihin "ostamme koruhinnalla" tai " älä myy kultaa romuhinnalla" markkinointi lauseisiin.

Me olemme huomioineet kaikki nämä seikat hintavertailussamme ja lisäksi olemme kehittäneet Luottamusindeksin, joka kertoo palvelun laadusta ja luotettavuudesta.

Lue vertailumme ennen kullan myyntiä >

Vertailujen ykkönen

Verkkokulta Oy jatkaa hintavertailujen ykkösenä ja luottamusindeksi säilyy korkealla. Hintavertailuissa on laskettu todelliset kauppasummat kolmelle eri lähetykselle ja luottamusindeksi on täysin objektiivinen mittari.
 

Lue lisää Verkkokullasta

 Kullan hintavertailu 2022

Uusi kultavertailu 2022 on suoritettu! 

Katso hintavertailu

Kultaa ostavat yritykset

Suomessa on lukuisia yrityksiä, joissa ostetaan kultaa. Vertailuissamme on mukana verkossa toimivat kullanostajat, sekä sellaiset kultaliikkeet, joilla on yli 10 ostopistettä ympäri Suomea. Katso mistä löytyy parhaat todelliset kauppasummat, sekä luotettavimmat kullan ostajat.

Vertaile ostajia

Kullan hintavertailu 2021

Kultabuumin tuomien uusien toimijoiden myötä kartoitimme markkinat uudestaan 2021

Katso hintavertailu

www.kultavertailu.fi

Kultavertailu.fi on ensimmäinen ja ainoa sivusto Suomessa, jossa kullan hintavertailussa on huomioitu todelliset maksettavat hinnat. Monissa muissa vertailuissa ei ole huomioitu piilokuluja. Lisäksi käytössämme on Luottamusindeksi, joka mittaa yritysten toimintaa täysin objektiivisesti.

Kullan hintavertailu 2020

Kultabuumin myötä teimme 2020 hintavertailun, jossa kartoitimme markkinat.

Katso hintavertailu

Myy kultaa - Vaihda kulta rahaksi

Kullan myynti on yhä suositumpaa sen helppouden takia. Kullan kierrättäminen säästää luontoa ja samalla voit ansaita isonkin summan rahaa. Kannattaa pyytää ostajilta tarjous etukäteen ja vertailla kullan hintoja saadaksesi parhaan mahdollisen hinnan kullasta.

Kullan hintavertailut

Kullanostajien hintojen vertaaminen suoraan on vaarallista, sillä niissä ei kerrota aina todellisia maksettavia hintoja. Parhaan hinnan kertoo maksavansa melkeinpä kaikki toimijat, mutta tämä ei tietenkään voi pitää paikkansa. Tämän vuoksi loimme hintavertailu.fi sivuston, jossa vertailemme tietyin ajoin eri toimijoiden hintoja. Kullan myyntiin liittyy aina oleellisesti myös kullan sen hetken markkinahinta eri aikoina, jonka olemme huomioineet kaikissa kilpailutuksissa. Ensimmäinen hintavertailu tehtiin 2017, jossa selvisi, että hinnoissa on suuriakin eroja. 

Katso hintavertailu

Aina ajantasalla oleva vertailu

Kultavertailu.fi sivuston tarkoitus on parantaa verkossa tapahtuvan kultakaupan läpinäkyvyyttä. Päivitämme vertailuamme aina huomattuamme muutoksia palveluissa. Olemme julkaissut vertailuja 2017, 2020, 2021 ja 2022