Verkkokulta Oy

Verkkokulta on nykyään suomen vanhin ja isoin internetin kautta jalometalleja ostava yritys.  Se on pärjännyt vertailussamme aina mainiosti ja on testivoittajamme kokonaisuudessaan hintavertailuissamme. Myös luottamusindeksin sijoitus on vertailun korkeimpia pitkän kokemuksen, vakavaraisuuden ja vuosi toisensa perään ansaittujen luottoluokituksien ja sertifikaattien myötä.
tulos

Myy kultaa tästä >

Luottamusindeksi
91/100 pistettä

Hintavertailu
1.sija

 Hyvä tietää

  • Verkkokulta tarjoaa alan laajimman tyytyväisyystakuu. Koko prosessi on ilmainen alusta loppuun asti.
  • Verkkokulta tarjoaa myös ainoana aidon ja toimivan hintatakuun parhaan hinnan tarjoamiseksi.
  • Muutaman gramman lähetyksissä ei yllä parhaisiin hintoihin.
Kotisivu:

www.verkkokulta.fi

Puhelin:
010 229 2080

Sähköpostiosoite:
asiakaspalvelu@verkkokulta.fi

Verkkokullan yritysesittely

Verkkokulta Oy on täysin suomalainen yksityisessä omistuksessa oleva yritys. Verkkokulta on ensimmäisiä suomalaisia internet kullanostajia ja nykyisin suomen vanhin palvelun tarjoaja.  Toiminta käynnistyi vuonna 2010. Yrityksen toiminta on kokonaisvaltaisesti keskittynyt jalometallien ostamiseen ja kierrättämiseen pää painonaan kulta ja hopea. Omistussuhteita ei ole sidottu isoihin sijoituskonserneihin, ja se pystyy tarjoamaan kullasta asiakkailleen poikkeuksellisen korkeaa hintaa, suuria voittoja tavoittelematta.

Verkkokullan konsepti on luotettava, korkealaatuinen ja kustannustehokas.

Yritystoiminnan aloittamisesta lähtien Verkkokulta on tavoitellut poikkeuksellisen korkeaa palvelun laatua. Asiakastyytyväisyys, kultakaupan turvallisuus ja maksettavat hinnat ovat jatkuvia kehityskohteita.

Verkkokulta on ansainnut vuosi toisensa jälkeen erilaisia virallisia luottamus sertifikaatteja jatkuvan luotetun toiminnan ansiosta. 

Valitse, mitä evästeitä käytät

Salli käyttäjätietojen kerääminen ja käsittely mainostarkoituksiin.

Salli räätälöityjen mainosten näyttäminen käyttäjien käyttäytymisen ja mieltymysten perusteella.

Salli mainontaan liittyvien tietojen tallentaminen osuvien ja kohdistettujen mainosten näyttämiseksi.

Salli analytiikkatietojen kerääminen ja tallentaminen verkkosivustojen käytön analysoimiseksi ja palvelujen parantamiseksi.